El Sindicato Andaluz de Trabajadores i Nasrin Sotoudeh han guanyat ex-aequo el 35è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que es lliurarà el proper divendres 4 d’octubre, a les 19:30 h, al Centre de Lectura de Reus.

El Sindicato Andaluz de Trabajadores és un referent des de fa 40 anys, quan va començar com a Sindicato de Obreros del Campo, per les seves lluites no violentes que l’han convertit en el sindicat més represaliat d’Europa.

Nasrin Sotoudeh és una advocada iraniana defensora dels drets humans, especialment de dones i d’infants, en presó des de 2010 i amb condemnes de 40 anys.

Durant l’acte, també es dedicarà un acte de record a Liesel Vidal, impulsora del Memorial i sòcia d’honor del Centre de Lectura, que va traspassar el desembre de 2018. El Memorial Josep i Liesel Vidal s’atorga cada any, i des de el 1985, amb la finalitat de distingir persones i organitzacions que treballen a favor de la pau, el desarmament, els drets humans, la no-violència i l’ecologia. El guardó està dotat amb 8.000 euros.


Associació Josep Vidal i Llecha

Dades de contacte:
Carrer Major, 15
43201, Reus
Espanya
+34 977773112
vidalllecha[arroba]centrelectura.cat

Theme adapted by Eduard G. V.

Organitzen:
  • Logo del Centre de Lectura
  • Logo de l'Associació Josep Vidal i Llecha
Coorganitza:
  • Logo de la Generalitat de Catalunya
Amb la col·laboració de:
  • Logo Ajuntament de Reus
  • Logo de la Diputació de Tarragona