El Centre de Lectura de Reus i l’Associació Josep Vidal i Llecha convoquen el XXXVI Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal 2020. Aquest premi, dotat amb 8.000 euros, té la finalitat de donar suport a persones, grups, campanyes o investigacions dedicades a la defensa i al foment de la pau, el desarmament i l’ecologia.

Les propostes per l’atorgament del Memorial s’han de transmetre a través del web del Memorial (www.memorialpau.org), on hi ha els impresos de presentació amb les dades que cal aportar segons les bases del premi. El termini per fer-ho acaba el 15 de juliol de 2020. L’acte de lliurament del Memorial tindrà lloc al Centre de Lectura el divendres 2 d’octubre, a les 20.00 h.

Cal remarcar, d’altra banda, que aquest 2020 i 2021 s’escau el centenari del naixement de l’artista Matias Palau Ferré (1921-2000) i els vint anys de la seva mort. Palau Ferré fou amic del matrimoni Josep i Liesel Vidal, motiu pel qual realitzà el dibuix que es fa servir com emblema de l’Associació Josep Vidal Llecha i del Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal. Per aquesta raó, el Centre de Lectura acollirà, a la sala Fortuny, una exposició commemorativa de l’artista montblanquí al mes d’octubre, tot coincidint amb el lliurament del Memorial.


Associació Josep Vidal i Llecha

Dades de contacte:
Carrer Major, 15
43201, Reus
Espanya
+34 977773112
vidalllecha[arroba]centrelectura.cat

Theme adapted by Eduard G. V.

Organitzen:
  • Logo del Centre de Lectura
  • Logo de l'Associació Josep Vidal i Llecha
Coorganitza:
  • Logo de la Generalitat de Catalunya
Amb la col·laboració de:
  • Logo Ajuntament de Reus
  • Logo de la Diputació de Tarragona