El Centre de Lectura de Reus i l’Associació Josep Vidal i Llecha convoquen el XXXVII Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal 2021. Aquest premi, dotat amb 8.000 euros, té la finalitat de donar suport a persones, grups, campanyes o investigacions dedicades a la defensa i al foment de la pau, el desarmament i l’ecologia.

Les propostes per l’atorgament del Memorial s’han de transmetre a través del web del Memorial (www.memorialpau.org), on hi trobareu un formulari en línia (o, alternativament, un formulari PDF) de presentació amb les dades que cal aportar segons les bases del premi. El termini per fer-ho acaba el 16 de juliol de 2021. L’acte de lliurament del Memorial tindrà lloc al Centre de Lectura el divendres 8 d’octubre, a les 19.00 h. Consulteu el tríptic del 37è Memorial (PDF).

Homenatge a Arcadi Oliveres

Aquest any el Memorial estarà dedicat a la figura d’Arcadi Oliveres, que va traspassar a Sant Cugat el dia 6 d’abril de 2021. Ell va ser el primer guardonat amb el Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal l’any 1985. El Centre de Lectura i l’Associació Josep Vidal i Llecha li retran homenatge amb una taula rodona que tindrà lloc al Centre de Lectura el dia 7 d’octubre de 2021.


Associació Josep Vidal i Llecha

Dades de contacte:
Carrer Major, 15
43201, Reus
Espanya
+34 977773112
vidalllecha[arroba]centrelectura.cat

Theme adapted by Eduard G. V.

Organitzen:
  • Logo del Centre de Lectura
  • Logo de l'Associació Josep Vidal i Llecha
Coorganitza:
  • Logo de la Generalitat de Catalunya
Amb la col·laboració de:
  • Logo Ajuntament de Reus
  • Logo de la Diputació de Tarragona