Defunció de Liesel Vidal

L’Associació Josep Vidal Llecha i el Centre de Lectura us comuniquen la defunció, dijous 20 de desembre a Nova York, de Liesel Vidal, als 99 anys. Liesel Vidal fou la impulsora del Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que les dues entitats convoquen anualment des de l’any 1985 per promoure tota mena d’iniciatives […]

Llegir més


Obert el termini per presentar candidatures al XXXIV Memorial per la Pau

El Centre de Lectura de Reus i l’Associació Josep Vidal i Llecha han obert el termini de presentació de les candidatures de la 34a edició del Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que està dotat amb 8.000 euros i s’atorga a persones i/ o entitats que treballen en la defensa i foment de la pau, el desarmament, l’ecologia i la fraternitat universal.

Llegir més

El Centre de Lectura lliura el Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal

El Centre de Lectura i l’Associació Vidal Llecha van lliurar aquest divendres, 6 d’octubre, el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que s’ha atorgat exaequo a l’ONG Arxivers sense Fronteres i la campanya Banca Armada. El premi, dotat amb 8.000 euros, es va lliurar en el transcurs d’un acte en què es va condemnar la violència policial amb què el govern de l’Estat espanyol va voler impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Llegir més

L’ONG Arxivers sense Fronteres i la campanya Banca Armada guanyen el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal

L’ONG Arxivers Sense Fronteres i la campanya Banca Armada han guanyat ex-aequo el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que es lliurarà el pròxim divendres 6 d’octubre, a les 20.15 h, al Centre de Lectura de Reus. Les dues entitats han guanyat el premi d’entre les deu candidatures que es van presentar a la convocatòria.

Llegir més

Memorial per la Pau 2017

Obert el termini per presentar candidatures al Memorial d’enguany (dotat amb 8.000 €). Es podran presentar fins al 30 de juny.

Llegir més


Associació Josep Vidal i Llecha

Dades de contacte:
Carrer Major, 15
43201, Reus
Espanya
+34 977773112
vidalllecha[arroba]centrelectura.cat

Theme adapted by Eduard G. V.

Organitzen:
  • Logo del Centre de Lectura
  • Logo de l'Associació Josep Vidal i Llecha
Amb la col·laboració de:
  • Logo de l'Associació Josep Vidal i Llecha
  • Logo del Centre de Lectura
  • Logo de la Diputació de Tarragona